FRA

Program


Dívák. Két nagyívű színészpálya - Sarah Bernhardt és Jászai Mari (Divas. Deux grandes comédiennes au
2

Dívák. Két nagyívű színészpálya - Sarah Bernhardt és Jászai Mari (Divas. Deux grandes comédiennes au

A két sztárszínésznő azonos időben élt, de két nagyon különböző helyzetű és állapotú országban építettek fel remek önmenedzseléssel máig híres, szárnyaló karrriert. Életükben nem csak a színháznak, de más művészeteknek is jutott hely, és mindketten folyamatosan felbolygatták a közvéleményt szerelmi ügyeikkel.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 4. szerda, 18:00

A két sztárszínésznő azonos időben élt, de két nagyon különböző helyzetű és állapotú országban építettek fel remek önmenedzseléssel máig híres, szárnyaló karrriert. Életükben nem csak a színháznak, de más művészeteknek is jutott hely, és mindketten folyamatosan felbolygatták a közvéleményt szerelmi ügyeikkel. Kivételes pályájukról, varázslatos személyiségükről, máig érvényes hatásukról szól ez az írásaikkal tarkított est.

Les deux actrices vedettes ont vécu à la même époque, mais dans deux pays très différents, avec des situations et des conditions très différentes, elles ont construit une carrière fulgurante qui est encore célèbre aujourd'hui grâce à une grande managament. Leur vie a été consacrée non seulement au théâtre, mais aussi à d'autres arts, et elles ont toutes deux constamment agité l'opinion publique avec leurs histoires d'amour. Leurs carrières extraordinaires, leurs personnalités enchanteresses et leur influence durable font l'objet de cette soirée de leurs écrits.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!