FRA

Program


Lily Gasc koncert

Lily Gasc koncert

Lily Gasc 11 éves kora óta Lausanne-ban él. Ír, komponál és énekel, intim szövegeket melankolikus és szikrázó dallamokra, bánatokat acélos csillogásban.
A koncert a magyarországi Svájci Nagykövetség támogatásával jött létre.
 több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 9. szerda, 18:00

Lily Gasc koncertje 
Francia intézet auditóriuma 
18 óra 
Lily Gasc 11 éves kora óta Lausanne-ban él. 11 éves kora óta hallgatja a Couleur3-t, minden lehetséges koncertre elmegy a Romandie, a Docks, a Bourg és az RTS 15 stúdióba, minden születésnapján jegyet kér a Paléo, a Montreux Jazz és az Eurockéennes fesztiválokra, és miután letette az érettségit, a szülői nyomástól megszabadulva mindent belead a szenvedélyének! Ír, komponál és énekel, intim szövegeket melankolikus és szikrázó dallamokra, bánatokat acélos csillogásban.

A koncert a magyarországi Svájci Nagykövetség támogatásával jött létre.Concert de Lily GascAuditorium de l'Insitut français
18h

Lausannoise depuis ses 11 ans, Lily Gasc vit son adolescence en musique, elle écoute Couleur3, se rend à tous les concerts possibles au Romandie, aux Docks, au Bourg et au studio 15 de la RTS, demande des billets pour les festivals Paléo, Montreux Jazz et Eurockéennes à chacun de ses anniversaires et une fois son bac en poche, libérée de la pression parentale, donne tout à sa passion !Elle écrit, compose et chante, des textes intimes sur des mélodies mélancoliques et pétillantes, des chagrins en paillettes trempées d’acier.

L’événement a été réalisé avec le soutien de l’Ambassade de Suisse en Hongrie.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!