FRA

Program


Mások gyerekei

Mások gyerekei

Rachel remekül érzi magát a bőrében. Imád tanítani, szereti a barátait, jóban van az exeivel, és lelkesen gitározni tanul. Új szerelme egy négyéves kislányt is hoz a kapcsolatba, akit Rachel olyan gondoskodással vesz körül, mintha a sajátja lenne. Csakhogy ha az ember túlságosan megszereti valaki más gyerekét, könnyen megégetheti magát.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 10. péntek, 19:00

Mások gyerekei | Francia dráma/vígjáték, 2022, 103’ | R.: Rebecca Zlotowski | Sz.: Virginie Efira, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni | Francia nyelven, magyar felirattal

Rachel remekül érzi magát a bőrében. Imád tanítani, szereti a barátait, jóban van az exeivel, és lelkesen gitározni tanul. Új szerelme egy négyéveskislányt is hoz a kapcsolatba, akit Rachel olyan gondoskodással vesz körül, mintha a sajátja lenne. Csakhogy ha az ember túlságosan megszereti valaki más gyerekét, könnyen megégetheti magát.


Les enfants des autres | Comédie dramatique , 2022, 103’ | R : Rebecca Zlotowski | Avec Virginie Efira, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni | Français, sous-titré hongrois

Rachel a 40 ans, pas d’enfant. Elle aime sa vie : ses élèves du lycée, ses amis, ses ex, ses cours de guitare.En tombant amoureuse d’Ali, elle s’attache à Leila, sa fille de 4 ans. Elle la borde, la soigne, et l’aime comme la sienne. Mais aimer les enfants des autres, c’est un risque à prendre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!