FRA

Program


Mi

Mi

A RER B elővárosi vasút északról délre szeli át Párizst: egy utazás ezeken a leírhatatlan helyeken keresztül, amelyeket külvárosnak hívunk. Egy szerelő Le Courneuve-ből, XVI. Lajos halálára emlékező hívek a Saint-Denis bazilikánál, egy betegeit látogató nővér, a drancyi gyűjtőtáborba deportáltak, gyerekek, a nyári nyugalmat élvező fiatalok, egy író Gif-sur-Yvette-ből, egy vadászcsapat követője és egy rendező, aki gyerekkora helyszínére tér vissza.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 7. kedd, 18:30

Mi |Dokumentumfilm, 2022, 115’ | R : Alice Diop | Francia nyelven, magyar felirattal

A RER B elővárosi vasút északról délre szeli át Párizst: egy utazás ezeken a leírhatatlan helyeken keresztül, amelyeket külvárosnak hívunk. Egy szerelő Le Courneuve-ből, XVI. Lajos halálára emlékező hívek a Saint-Denis bazilikánál, egy betegeit látogató nővér, a drancyi gyűjtőtáborba deportáltak, gyerekek, a nyári nyugalmat élvező fiatalok, egy író Gif-sur-Yvette-ből, egy vadászcsapat követője és egy rendező, aki gyerekkora helyszínére tér vissza. Minden ember akár egy darab puzzle egy nagy kirakós részeként. Egy lehetséges "mi".

Nous |Documentaire, 2022, 115’ | R : Alice Diop | Français, sous-titres hongrois

Une ligne, le RER B, traversée du nord vers le sud. Un voyage à l’intérieur de ces lieux indistincts que l’on appelle la banlieue. Un mécanicien à la Courneuve, des fidèles commémorant la mort de Louis XVI à la basilique Saint-Denis, une infirmière visitant ses patients, le souvenir de jeunes déportés à Drancy, des jeunes profitant de la quiétude de l’été, un écrivain à Gif-sur-Yvette, le suiveur d’un équipage de chasse à courre et la cinéaste qui revisite le lieu de son enfance.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!