FRA

Program


Rippl-Rónai és a századforduló művészete (Rippl-Rónai et l'art du début du siecle)

Rippl-Rónai és a századforduló művészete (Rippl-Rónai et l'art du début du siecle)

Rippl-Rónai József az egyik legismertebb magyar festő Európában. A Nabis festőcsoport egyetlen magyar tagjaként a fin-de-siècle festészet meghatározó alakjává vált. A Micro-Folie segítségével megismerjük a kor legnagyobb európai mestereit és rajtuk keresztül Rippl-Rónai munkásságának legjavát.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 22. szerda, 18:30

Rippl-Rónai József az egyik legismertebb magyar festő Európában. A Nabis festőcsoport egyetlen magyar tagjaként a fin-de-siècle festészet meghatározó alakjává vált. A Micro-Folie segítségével megismerjük a kor legnagyobb európai mestereit és rajtuk keresztül Rippl-Rónai munkásságának legjavát.Az előadás nyelve : francia. Előadó : Sepsey ZsófiaJózsef Rippl-Rónai et l’art du fin de Siècle Rippl-Rónai est l’un des peintres hongrois les plus connus en Europe. Unique membre hongrois des peintres Nabis, il est devenu la figure le personnage par excellence de la peinture de fin de siècle. La Micro-Folie va vous faire plonger au cœur de l’œuvre de Au cours de la lecture on va connaitre les chefs-d'oeuvre de Rippl-Rónai en passant par les maitres européens les plus importants de ce temps.La conférence se déroulera en français, présentée par Zsófia Sepsey.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!