FRA

Program


Tánc és Én! (La danse et moi!)
2

Tánc és Én! (La danse et moi!)

A tánccal való megismerkedés. Kezdet, vidéki kis srácból nagyvárosi kamasz. Sok impulzus sok munka, majd az iskolai létből a nagyvilágba! De hogyan kapcsolódik össze a képzőművészet, a táncművészet és az irodalom? Hogyan bontakozik ki az önismeret és az útkeresés az önkifejezésben? Hogyan illeszkedünk a bennünket körülvevő világba, és hol tartunk lélekfejlődésünkben? Ezeket a kérdéseket járja körül a Feledi a Micro-Folie előadásában.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 25. szerda, 18:30

A tánccal való megismerkedés. Kezdet, vidéki kis srácból nagyvárosi kamasz. Sok impulzus sok munka, majd az iskolai létből a nagyvilágba! De hogyan kapcsolódik össze a képzőművészet, a táncművészet és az irodalom? Hogyan bontakozik ki az önismeret és az útkeresés az önkifejezésben? Hogyan illeszkedünk a bennünket körülvevő világba, és hol tartunk lélekfejlődésünkben? Ezeket a kérdéseket járja körül a Feledi a Microfolie előadásában

Sok tapasztalat, sok rendező, alkotóval való munka s jött a saját alkotói közeg a Feledi Project.

Szakmai hitvallás, életút, gondolatok Feledi Jánostól.

Apprendre à connaître la danse. Quel lien existe-t-il entre la danse, les arts visuels et la littérature ? Comment se développent la conscience de soi et la recherche de l'expression personnelle à travers la danse ? Comment les danseurs s’insèrent-ils dans le monde qui les entoure et comment la danse les accompagne-t-elle dans leur développement spirituel ?

A travers l’histoire particulière du danseur et chorégraphe János Feledi, de ses débuts de petit garçon de la campagne à l’adolescent de la grande ville, de son passage de l’école au grand monde, cet atelier Micro-Folie explorera l’univers de la danse.

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!